Endret: 15 okt 2016     Opprettet: 9 okt 2016

Informasjon fra styret 2015

Informasjon fra styret

TIL ALLE ANDELSEIERE I SØRHELLINGA BORETTSLAG

JULETRETENNINGEN
Også i år var det mange som stilte opp under juletretenningen. Store og små bidro til denne fine tradisjonen. En takk til Oslo Janitsjar som stilte opp og gjorde det hele riktig stemningsfullt. Takk til de som stelte i stand og til alle som kom.

RØYKVARSLERE OG BRANNSIKKERHET
Nå skal Norsk Brannvern ha besøkt alle og sikret at alle har nye trådløse, seriekoblete brannvarslere, brannslokkingsapparat og brannslange. Brannteppe bør alle også gå til innkjøp av. Ta kontakt med styret dersom du ikke har hatt besøk av Norsk Brannvern.

I disse juletider minner vi igjen om brannfaren og at du bør vise ekstra varsomhet. Når du tenner levende lys så må du ikke forlate rommet. Husk å ta ut kontakter fra småelektriske artikler som mobillader, kaffetrakter, osv når de ikke er i bruk – og du lader vel ikke mobilen om natta?

MØRKE UTELAMPER?
Dersom du oppdager lyspærer som er gått i felles utebelysning, vennligst gi beskjed til Hans Petter Vold på sorhellinga@styrerommet.net eller mobil 905 88 607, eller Morten Pedersen på mobil 952 33 879, så får vi skiftet pære så raskt.

Det jobbes forøvrig med å sette opp en ny utelampe ved trappa fra snuplassen og opp til garasjene.

LEIE ELLER LEIE UT GARASJE?
Ønsker du å leie en ekstra garasje? Eller ønsker du å leie ut din garasje? Da er det fint om du informerer styret, så kan vi formidle kontakt mellom eventuelle interesserte.

BEGRENS KJØRING PÅ GANGVEIENE
Mange beboere plages av at andre beboere kjører ofte og fort i gangveiene. Vi har hatt noen nestenulykker i høst hvor fotgjengere har risikert å bli rygget på. Vurder først om du virkelig MÅ kjøre opp denne gangen. Hvis du kjører på gangveien: Vær på vakt og kjør svært sakte.

UTLEGGING AV MAT TIL SMÅFUGLENE
Vi ber om at mat ikke legges ut til småfuglene, da dette kan trekke til seg rotter og mus.
 

STYREMØTER
Styret har følgende møtedatoer over nyttår: mandag 18. januar, mandag 15. februar og mandag 14. mars kl. 18.30. (med forbehold om endringer) Kom gjerne innom for en prat dersom det er noe du lurer på. Du kan også sende oss e-post: sorhellinga@styrerommet.net

Med vennlig hilsen fra

STYRET I SØRHELLINGA BORETTSLAG

Nettside: www.sorhellinga.herborvi.no     
E-post: sorhellinga@styrerommet.net
Intern Facebook-gruppe: Sørhellinga Borettslag. Alle i borettslaget er velkomne!